Feb 24

El concurs “Envia’ns la teua postal” ja té guanyador

Ja tenim el guayador de la tercera edició del concurs “Envia’ns la teua postal” al Molí Fariner d’Agullent.

Es tracta de l’alcoià José I. Olcina, qui ha encertat el nom de la font que originalment donava la força mecànica al molí: la font Jordana. Hui  ha rebut de mans de la regidora de Turisme, Marisol Fernández, el premi del concurs. Un lot per a dues persones d’una sessió d’spa+dinar en un restaurant local, valorat en 80€.

I què és això del concurs “Envia’ns una postal? Doncs vam repartir 1.500 postals per diferents llocs, com botigues de València i Alacant o oficines de la xarxa tourist info de les comarques centrals.

En aquesta postal, pregutàvem pel nom de la Font des d’on eixia l’aigua que donava la força a la maquinària del molí. Si sabies la resposta, que podies trobar a aquesta web o a la web www.turismeagullent.com, ens enviaves la postal (està franquejada) tot indicant també les dades personals, i entraves en el sorteig  del premi indicat.