Jul 05

Cinema a la fresca amb “La vida es bella”

El proper dijous 22 de juliol, a les 22h, podreu gaudir d’un clàssic contemporani del cinema a la replaça del Molí Fariner. Es projectarà “La vida es bella”, dirigida i protagonitzada per Roberto Benigni i guardonada amb 3 oscars en 1999. 

La projecció s’inclou dins la programació de Cinema d’Estiu d’Agullent, que a excepció de “La vida es bella” es realitzarà al parc de la Font Jordana. Les sessions de cinema a l’aire lliure s’enceten el divendres 9 de juliol amb la pel·lícula nord-americana “La família que tú eliges” interpretada entre d’altres per Dakota Johnson. La projecció és d’accés lliure fins esgotar l’aforament, i s’iniciarà a les 22:30h. 

“Les tres pel·lícules que es projectaran al parc de la Font Jordana seran a les 22:30h amb la idea que el públic puga gaudir de bon cinema i de la fresqueta del paratge, en família o amb amistats”, comenta Maria Herrero, regidora de Cultura. “Demanem a les persones que assistisquen a les sessions que siguen responsables a l’hora de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures sanitàries que estiguin vigents en cada moment”.

La programació de cinema al parc de la Font Jordana continuarà el dissabte 31 de juliol amb la pel·lícula  Wonder woman 1984” , i el divendres 27 d’agost amb el film d’animació “Onward”.