Set 23

Torna el V Concurs de Microrelats ‘Molí Fariner d’Agullent’

El Concurs de Microrelats arriba a la cinquena edició i es consolida al programa d’activitats culturals. El concurs es realitza online i els participant poden enviar els seus textos fins el 23 d’octubre. Els microrelats no han de superar els 1.400 caracters i han de contindre la frase “la mola començà a rodar”. D’entre tots els textos lliurats, el jurat en seleccionarà cinc, dels quals el públic general decidirà l’ordre final mitjançant una votació online.

PREMIS

El primer premi obtindrà 100 euros en metàl·lic i una sessió de massatge al balneari per a dues persones a les instal·lacions ubicades annexes a l’edifici del Molí Fariner. La segona persona classificada guanyarà una nit per a dues persones a l’allotjament del Molí Fariner. El tercer, quart i cinqué premi, per la seua part, rebran una sessió de balneari per a dues persones. Totes les recompenses tenen validesa fins al 31 de març de 2023.

EDICIONS ANTERIORS

Els guanyadors dels concursos de les edicions anteriors estan publicats a aquesta web i podeu consultar-los a l’apartat “Concurs

PARTICIPA

Entra al facebook de Turisme d’Agullent i accedeix al concurs.